Winkelen met cashback

Winkelen met cashback

Cashbacks, ken jij ze al? Dit zijn sites waarop je punten kunt sparen, of waar je na je aankoop geld terug krijgt. Je kunt er geweldig hoge kortingen mee voor elkaar krijgen. En je weet zeker dat je nooit te veel betaald. Via websites als het portaal voor aanbiedingen van Eerstjames en vergelijkbare is het winkelen met cashback een sport geworden om een zo hoog mogelijke korting voor elkaar te krijgen.

Puntensysteem

Bij elke online aankoop ontvang je een aantal punten. Voor alle shopaholics onder ons is dit dus ideaal! Uiteindelijk kun je met al je gespaarde punten namelijk mooie dingen kopen! Denk aan beeld en geluid, huis en klussen, persoonlijke verzorging, sieraden en horloges, vrije tijd en het huishouden. Deze punten zijn altijd welkom, en het mooiste van allemaal is: je spaart ze gratis!

Geld terug

Het kan ook zijn dat de cashbacksite werkt met commissie. Hoe gaat dat dan in z'n werk? Websites ontvangen een commissie voor elke aankoop die zij aanbrengen bij een webwinkel. De cashbacksites betalen een deel van deze commissie terug aan haar klanten, maar de sites krijgen deze commissie nadat de verkoop heeft plaatsgevonden. Jij ontvangt de korting dus niet direct bij het afrekenen van het product, maar meestal 48 uur nadat je een aankoop hebt gedaan!

Even checken

In principe krijg je altijd korting, maar er zijn uitzonderingen. Er kunnen bijvoorbeeld verschillende kortingen per product gelden. Op boeken zit een vaste prijs, waardoor je helaas geen korting kunt krijgen. Dus controleer altijd even de voorwaarden!

Terug naar overzicht