Trends voor de winter

De nieuwste trends voor de winter

Als jij een echte fasionista bent mag je dit bericht niet missen! De trends van het najaar bestaan uit supervrouwelijke jurken, rokken in mini, midi en maxi lengte, schotse ruitjes, puntige pumps, kettingen met enorme stenen en zwart-wit combinaties.

Rokken

Afgelopen seizoen waren de jurken helemaal hot, maar dit seizoen gaan we weer voor de rok. Rokken zijn veel veelzijdiger en kunnen op 101 manieren worden gecombineerd. Personaliseer jou rok en loop er helemaal fashionable bij dit najaar.

Over de lengte van de rok hoef je je niet druk te maken. Het kan namelijk allemaal. Het varieert van pittig kort tot classy net boven de enkel. Elk denkbaar model is dit najaar goed, van kokerrokken tot cirkelrokken en strakke rokken tot plooirokken, ALLES mag!

Mannelijke materialen

De materialen voor het najaar zijn mannelijk. Dat wil zeggen: veel krijtstrepen, tweed en flanel. Deze mannelijk materialen worden ook mannelijk gedragen, door een oversized jas of blazer, of juist super vrouwelijk. Dan worden de grove materialen juist ingezet om een super taille te creëren. De stoffen worden gebruikt voor echt elk kledingstuk, van getailleerde jurken tot geklede broeken.

Begint het nu te kriebelen? Nu je weet wat de trends van het najaar zijn, kan het niet meer mis gaan! Dus sla je slag en ga voor die super trendy look!

Terug naar overzicht