Tips voor vrouwen bij het versieren

Tips voor vrouwen bij het versieren

Ben je niet zo'n held in het aanspreken van die knappe kerel die je tegen bent gekomen? Dan hebben wij voor jou een lijst met tips voor vrouwen versieren samengesteld hoe jij ervoor kunt zorgen om de openingszin aan hem over te laten!

Tip 1: Flash your lashes

Ja dames, zorg voor oogcontact! Mannen vinden het leuk wanneer een vrouw zelfvertrouwen heeft. Dus durf het eerste contact te leggen. Dit betekend niet dat je direct op hem af moet stappen, maar begin met een blik of gebaar. Kijk hem speels aan wanneer hij langs komt lopen of sla je haren naar achteren wanneer je vrij zicht hebt en geniet van het prachtige uitzicht. Let op! Ga niet uitgebreid zitten staren, dat zal hem alleen maar afschrikken!

Tip 2: The perfect smile

Dit is het mooiste cadeau wat je op een afstand aan iemand kunt geven. Schenk hem af en toe een mooie lach! Wees zelfverzekerd, charmant en laat zien dat je het naar je zin hebt. Je staat positief in het leven en iedereen die met jou omgaat heeft gegarandeerd een leuke tijd. Wedden dat hij smelt!

Tip 3: Blijf jezelf

Nu kan het niet anders dan dat hij naar je toe komt. Het maakt niet uit dat je nu zenuwachtig bent, want dat is hij waarschijnlijk ook! Probeer in ieder geval jezelf te blijven. Ben je normaal een enorme flap-uit, probeer dan niet ineens de mysterieuze vrouw uit te hangen. Daar prikt hij snel doorheen. Niemand kan toch beter over jou praten dan jijzelf? Durf te zeggen wie je bent en waar je voor staat. Mannen vinden het leuk wanneer een vrouw een eigen mening heeft.

Tip 4: Keep calm

Het gesprek kan twee kanten op gaan. Het kan namelijk zijn dat de gespreksstof binnen enkele minuten op is, of jullie komen niet meer uitgepraat en die klik is er overduidelijk. Wanneer het eerste het geval is, moet je je niet te druk maken. Jij hebt je van je beste kant laten zien, maar wanneer die klik er gewoon niet is houdt het op.

Als die klik er overduidelijk wel is, loopt het gesprek eigenlijk vanzelf. Je lacht om zijn grapjes en raakt hem steeds 'perrongeluk' aan.

Tip 5: Whats next?

Het gesprek loopt goed, maar wat nu? Gaan we nummers uitwisselen of hoop je op een toevallige ontmoeting in de toekomt? Dit is aan jou. Dit voel je op het moment zelf het beste aan. Als je er niet van houdt om gelijk je nummer weg te geven, kun je bijvoorbeeld ook tegen hem zeggen dat hij je maar op Facebook kan vinden. Super multifuctioneel, want als hij je inderdaad de volgende dag heeft toegevoegd weet je dat hij interesse heeft. Daarnaast krijg je zomaar véél informatie over hem over onderwerpen waarvan hij jou misschien nog niks heeft verteld! Ideaal dus. Dan heb je gelijk een mooi onderwerp om het volgende gesprek mee te starten!

In het onderstaande filmpje wordt nog eens alles goed uitgelegd. check hoe mannen reageren op flirt signalen van jou! Zie ook de Lovegids (https://www.lovegids.nl/vrouwen-ontmoeten/flirt-signalen.html) met handige tips voor mannen voor het herkennen van flirt signalen van vrouwen :

Terug naar overzicht