Prijsvragen

Prijsvragen

De meeste mensen vinden prijsvragen en quizzen erg leuk om te doen. Het uiteindelijke doel is natuurlijk om een mooie prijs binnen te halen. De vraag is nu: hoe vergroot ik de kans om een mooie prijs te winnen?

Hoe vaker, hoe beter

Om meer kans te maken op een prijs, zou je met meerdere prijsvragen mee kunnen spelen. Door vaker mee te spelen, leer je zo te spelen hoe de vragensteller bedoelt.

Hoe moeilijker, hoe makkelijker

Wanneer een prijsvraag heel gemakkelijk te beantwoorden is, zal deze vraag door heel veel mensen goed beantwoord worden. Dus hoe moeilijker de vraag, hoe makkelijker het wordt om deze te winnen! Daarnaast haken veel mensen af wanneer je veel tekstvlakken in moet vullen. Zie dit als een kans!

Val op

Dit is misschien nog wel het makkelijkste onderdeel. Stel eens voor: jij bent de vragensteller en je krijgt misschien wel 400 reacties en antwoorden. Welk antwoord zou jij er dan uitpikken? Die mooie met die leuke foto erbij! Dus maak er iets meer werk van en maak er een opvallend en persoonlijk bericht van! Is het een prijsvraag wat gaat over bijvoorbeeld voetbal? Dan voeg er een leuke foto bij waarop jijzelf in voetbal outfit staat. Grote kans dat jij meer opvalt dan die 400 anderen!

Maak er dus iets speciaals van en geniet van jouw cadeaus! Weten waar je prijzen kunt winnen? Bezoek dan een van deze portalen:

Terug naar overzicht