Online bedrijvengids vermelding

Wanneer je informatie van bedrijven online wilt opzoeken, dan kun je gebruik maken van een telefoongids of bedrijvengids voor online zoeken. Veel mensen zullen bij het horen van het woord 'bedrijvengids' & 'telefoongids' denken aan dikke en zware gidsen vol bedrijfsgegevens. Een manier van zoeken die niet meer aansluit bij de huidige digitale samenleving. Online informatie opzoeken is zeer eenvoudig via de verschillende zoekmachines, zoals Google, waardoor dergelijke boekwerken niet meer nodig zijn. Tegenwoordig komen er echter steeds meer online bedrijvengidsen, zoals deze bedrijvengids naar voren. Voor zowel ondernemingen als consumenten heeft deze vermelding op een online bedrijvengids voordelen.

Up-to-date bedrijfsinformatie voor consumenten

Wie heeft het niet meegemaakt? Je zoekt via Google naar schilders in de regio Utrecht, maar resultaten geven ook bedrijven weer die helemaal niet in de regio gevestigd zijn. Je kunt bij het vinden van een geschikte onderneming dan ook veel tijd kwijt zijn. Het gebruik van een online bedrijvengids zorgt echter dat dit veel sneller geregeld kan worden. De weergegeven bedrijfsinformatie is daarbij ook actueel, bedrijvend kunnen deze immers 24/7 bijwerken.

Online bedrijvengidsen geven je de mogelijkheid bedrijven binnen een bepaalde categorie en binnen een bepaald gebied (provincie en/of stad) te filteren. Hierdoor heb je een actueel overzicht van te vergelijken bedrijven. Weergegeven vermeldingen geven je een overzicht van algemene bedrijfsinformatie, contact- en adresgegevens en dergelijke, waarbij de eenvoudig door kunt klikken naar de website van interessante firma's.

Betere vindbaarheid voor bedrijven

Voor bedrijven is het tegenwoordig zaak om met online marketing te zorgen voor een goede vindbaarheid in zoekmachines. Vermeldingen in online bedrijvengidsen zijn hiervoor een mogelijkheid. Het is doorgaans gratis om je aan te melden voor een vermelding in een dergelijke gids. Daarbij zijn er betaalde mogelijkheden om nog beter te vinden te zijn in het uitgebreide bedrijvenbestand dat in een online bedrijvengids is opgenomen.

Heb je je als bedrijf aangemeld bij een bedrijvengids, dan kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week gegevens bijwerken die niet meer van toepassing zijn. In enkele gevallen dien je de te vervangen gegevens door te geven bij de bedrijvengids. Door een actuele vermelding verbeteren de bedrijfsresultaten en dat is waar iedere ondernemer het voor doet.

Terug naar overzicht