Nagels en trends

Nagels en trends

Heb jij het al geprobeerd? Een compleet kunstwerk op je nagels, super trendy! Volgens deze laatste trend is het “kort maar krachtig”. Korte praktische lengtes, maar wel met statement kleuren en verschillende structuren.

Van matte kleuren die overlopen in glimmend, kaviaar manicure en een crocodile look. De verschillende texturen vliegen je om de oren dit najaar.

3D nagels

Veel vrouwen gaan naar de manicure of lakken zelf hun nagels, maar nu gaan ze nog een stapje verder. De 3D nagels zijn helemaal hot! Hoe het andere jaren ging met glitters of kleine stickertjes, gaan ze nu voor grote diamanten, strikjes, bloemetjes en zelfs fruit! Ook de kaviaar look is erg trendy. Dit lijkt een beetje op de glitter nagellak die we allemaal kennen, maar nu ligt het er dik bovenop. Kleine gekleurde bolletjes die echt op kaviaar lijken worden op een mooie kleur geplakt. Zo lijkt het dus echt net alsof je kaviaar op je nagels hebt!

Heb er lak aan!

Ben jij nou niet zo'n freubelaar? Dan kies je gewoon voor de stickers! Je hebt namelijk ook in al deze kleuren en texturen stickers! Deze plak je gemakkelijk op je eigen nagels, zonder dat je dat kunstwerk zelf hoeft te creëren!

Terug naar overzicht