Maak jezelf aantrekkelijk

Maak jezelf aantrekkelijk

Wanneer is iemand nu echt aantrekkelijk? Het stereotype van een aantrekkelijke vrouw is een lange slanke vrouw met lange haren. Maar is dit alles? Want als we ons nu zo'n knappe vrouw voorstellen, maar zonder manieren, dan is ze al snel niet meer aantrekkelijk.

Aantrekkelijk zijn heeft met veel meer te maken dan alleen het uiterlijk. Je kunt namelijk mooi zijn door je haren, je make-up of je kleding, maar je mooi voelen is weer iets heel anders. Wanneer je je mooi voelt, straal je dit uit. Je ziet dit in je manier van doen, hoe je beweegt en hoe je praat.

Accentueer jouw sterke punten

Vergeet niet dat schoonheid niet alleen een kwestie van uiterlijk is. Schoonheid zit ook vanbinnen, zoals intelligentie, spontaniteit, tederheid en ga zo maar door. Een hele belangrijke les is, dat je je opmaakt en mooi kleedt omdat je dat ZELF mooi vindt. Niet omdat anderen dat mooier vinden. Je mag wel kritisch zijn op jezelf. Als jij weet welke kleuren en make-up jouw sterke punten benadrukken voel je je al een stuk zekerder! Een gezicht kan mooi zijn zonder make-up, maar een likje mascara doet voor veel ogen wonderen. Sla alleen niet door. Meer make-up zorgt niet altijd voor een mooier resultaat. Zorg ervoor dat je je lekker voelt om wie je bent, en niet om wie je wilt zijn. Je bent pas echt aantrekkelijk wanneer je er verzorgd en zelfverzekerd uit ziet!

Terug naar overzicht Terug naar overzicht