Scoor korting op vele producten

Veel mensen zijn gevoelig voor het woord “gratis”. Wanneer je iets gratis kunt krijgen, gaat het hart van veel Nederlanders sneller kloppen. Gratis producten, spullen en proefmonsters. Je kunt je afvragen waarom er zoveel gratis dingen worden weggegeven. Daar zijn twee hele goede redenen voor.

Reclame

Een hele belangrijke reden van het weggeven van gratis producten is natuurlijk omdat het een stukje reclame is voor de bedrijven! Ze willen niets liever dan veel naamsbekendheid bij de consument. Dit verkrijgen ze heel simpel: door gratis producten weg te geven! Door deze manier maakt de consument op een leuke manier kennis met het bedrijf. Het bedrijf hoopt dat je hierna de gratis verkregen artikelen in de winkel koopt.

Gegevens

Door gratis artikelen te ontvangen krijgen deze bedrijven ook veel informatie over jou. Je moet bijvoorbeeld je e-mailadres en andere gegevens invullen. Deze worden dan waarschijnlijk gebruikt voor verschillende promotionele activiteiten. Het bedrijf stuurt je bijvoorbeeld regelmatig een nieuwsbrief met hierin zijn aanbiedingen of (gratis)producten.

Apart e-mailadres

Als je het leuk vindt om gratis artikelen te ontvangen is het verstandig om daar een apart e-mailadres voor aan te maken. Dan komen jouw persoonlijke mails niet tussen de promotiemails.

Winkelen met cashback Cashbacks, ken jij ze al? Dit zijn sites waarop je punten kunt sparen, of waar je na je aankoop geld terug krijgt. Je kunt er geweldig hoge kortingen mee voor elkaar krijgen. En je weet zeker dat je nooit te veel ... Lees verder Kerstmarkten organiseren voor werknemers Kerstmarkten zijn al eeuwenlang een geliefde traditie tijdens de feestdagen. Ze brengen een magische sfeer met zich mee, gevuld met lichtjes, kraampjes en heerlijke lekkernijen. Het organiseren ... Lees verder Kerstpakketten op maat voor werknemers Kerstpakketten zijn een geliefde traditie tijdens de feestdagen. Ze vormen een blijk van waardering en een manier om werknemers te bedanken voor hun inzet gedurende het jaar. Bij het selecteren va... Lees verder Energieprijzen vergelijken Energie, we gebruiken het allemaal. De een verbruikt net wat meer dan de ander, maar een ding is zeker, we kunnen niet zonder. Wij Nederlanders houden ervan om te besparen waar het kan en dat geldt ook voor e... Lees verder Internet providers vergelijken Internet is tegenwoordig zo belangrijk dat het bijna als levensbehoefte gezien kan worden. Shoppen, kletsen met vrienden, boodschappen doen en zelfs nieuwe liefdes vinden gaat zo een stuk gemakkelijker. W... Lees verder Kerstpakketten tip Tijdens Kerstmis is het een traditie om elkaar cadeaus te schenken. Dit is ook het geval bij bedrijven. Werkgevers gaan al vroeg op zoek naar de leukste en mooiste kerstpakketten voor hun... Lees verder Dagaanbiedingen en acties van de dag Het is altijd leuk om wat nieuws te kopen, maar dit kan dan wel duur uitkomen. Zo zijn nieuwe kleren vaak verleidelijk om aan te schaffen, maar kunnen deze ook veel geld kosten. Te hoge kosten z... Lees verder Kortingscodes en actiecodes Online shoppen is voor veel mensen een echte hobby geworden. Dagelijks zoeken naar nieuwe kleren, elektronica, handigheden en accessoires. Je denkt misschien dat je hier een hoop ... Lees verder Online supermarkt aanbiedingen Elke week worden de koelkast, diepvries en kelders weer gevuld met nieuwe boodschappen. Sommigen halen alle producten voor de hele week een keer per week, terwijl anderen liever per dag k... Lees verder Mobiele abonnementen vergelijken We kunnen ons geen leven zonder mobiele telefoon meer voorstellen. De toestellen zijn al lang niet meer alleen om te bellen. We checken regelmatig social media om te zien waar anderen mee bezig zijn of ... Lees verder Buitenspeelgoed Zodra het zonnetje tevoorschijn komt en de temperaturen weer lekker aangenaam zijn, dan gaan de kinderen heerlijk naar buiten om te spelen. Buitenspeelgoed is dan erg fijn om te hebben. Een leuke driewieler, diverse sch... Lees verder Prijsvragen De meeste mensen vinden prijsvragen en quizzen erg leuk om te doen. Het uiteindelijke doel is natuurlijk om een mooie prijs binnen te halen. De vraag is nu: hoe vergroot ik de kans om een mooie prijs te winnen? H... Lees verder