Huishoudelijke apparaten

Huishoudelijke apparaten

Wist je dat je kan koken in de vaatwasser? Wanneer je jouw familie echt wilt verrassen met kerst, steel je de show met de nieuwe trend “vaatwasserkoken”! Binnen anderhalf uur haal jij het meest verrassende menu zomaar uit de vaatwasser.

Hoe dan?

De maximale temperatuur van een vaatwasser is ongeveer 65 graden. Het is daarom belangrijk om ingrediënten te gebruiken die snel gaar zijn zoals vis of kip.

Omdat je niet zeker weet of het vaatwassermiddel is verdwenen, is het verstandig om de ingrediënten vacuüm te verpakken.

Samsung

Samsung maakt met slimme oplossingen huishoudelijke taken gemakkelijker en leuker! Ze brengen namelijk een aantal producten die koken een stuk makkelijker maken. Ze hebben bijvoorbeeld een koelkast waar véél boodschappen in passen en waar verse producten een hele week goed blijven! Ook de magnetron die zelf nadenkt. Hij bepaald de kooktijd zelf, door te kijken naar temperatuur, gewicht en vochtigheid van het voedsel. Ideaal toch! Daarnaast hebben ze nog een robotstofzuiger die het hele huis stofzuigt, zonder dat jij erbij hoeft te zijn. De Bubble wasmachine geeft jouw was een extra boost wanneer het nodig is. Je hoeft niet meer in de weer te gaan met allerlei verschillende vlekkenmiddelen. Je hoeft zelfs niet meer heet te wassen. Je kleding wordt diep gereinigd en blijft langer mooi. Huishoudelijke apparaten zijn nog nooit zo leuk geweest!

Terug naar overzicht