Groene koffie

Groene koffie

Zou jij graag een paar kilo af willen vallen, maar lukt niet niet zoals jij het graag zou zien? Probeer dan eens groene koffie! Het is een voedingssupplement ontwikkeld uit groene thee, cafeïne en een mengsel van kruidenextracten. Groene koffie wordt gebruikt om een goede balans in een dieet te creëren. In combinatie met een gezonde voeding zorgt groene koffie ervoor dat eetlust wordt verminderd.

Ook bij “normale” koffie?

Waarom heeft de koffie die wij kennen dit effect ook? Het effect is er wel, maar in mindere mate. Wanneer koffie wordt geroosterd en gebrand, komen er ongeveer 700 verschillende soorten chemische stoffen vrij. Automatisch betekent dit dat het originele product compleet veranderd is, en zo ook de werking van het product.

Welke effecten heeft groene koffie?

Groene koffie verlaagd de bloeddruk, in tegenstelling tot de gebrande koffie. Groene koffie werkt daarnaast ook nog eens ontstekingsremmend. Het is dus ook nog eens een prima middel om gewicht te verliezen. Dit wordt mogelijk door het cafeïnezuur. Dit zorgt voor het vrijmaken van vetzuren in onze vetlagen, die in energie worden omgezet. Hierdoor voel je je een stuk helderder en fitter, zowel in lichaam als in geest. Het concentratie vermogen wordt ook nog eens bevorderd. Wat een wondermiddel! Bekijk het filmpje hieronder en leer je eigen groene koffie te maken!

Meer weten over groene koffie? Bezoek Koffie thee plaza: www.koffietheeplaza.nl - de thee en koffie webwinkel!

Terug naar overzicht