Console games

Console games

Veel spellen zijn moeilijk te spelen zonder een console. Denk bijvoorbeeld aan PlayStation, Wii, Xbox, Nintendo en ga zo maar door. Om hun trouwe spelers plezier te blijven gunnen, zijn ze steeds bezig met het optimaliseren en uitbreiden van hun assortiment.

Xbox One

Zo is onlangs bekend geworden dat Xbox een nieuwe spelcomputer uit brengt. De Xbox One. Omdat het geleverd wordt met Kinect, reageert het systeem op je stem, bewegingen en gebaren. Het leert jou kennen en zorgt ervoor dat al jouw favoriete zaken samengebracht worden op jouw persoonlijke startscherm. De games van de Xbox One moeten zo realistisch zijn dat ze niet meer van het echt te onderscheiden zijn.

Virtual reality bril

Wat ook bijna niet te onderscheiden is van het echte leven is de Virtual Reality bril van Sony die gelanceerd wordt voor de Playstation 4. Het is een apparaat wat ideaal is voor het kijken van films en het spelen van games voor een echte persoonlijke ervaring. Het is een 3D bril met beelden in High Definition en een virtuele surround sound. Volgens bronnen wordt er samengewerkt met de racegame DriveClub. Als speler zou je door je hoofd te draaien, echt om je heen kijken in de game.

Vervelen, wat is dat?

Als gamer hoef je je de komende tijd duidelijk niet te vervelen! Met al die nieuwe ontwikkelingen in de game industrie ben je de komende jaren echt nog niet uitgespeeld!

Terug naar overzicht