Cadeau-tips

Cadeau-tips

Vind jij het ook altijd moeilijk om een leuk en persoonlijk cadeau voor familieleden en/of vrienden te kopen? Dan is het altijd heel verleidelijk om je er snel vanaf te maken en een cadeaubon te kopen van een of andere grote winkelketen, of nog onpersoonlijker.. een VVV-bon. Dat is vanaf nu voorbij! Wij hebben een aantal originele cadeautips die (net zoals de VVV-bon) altijd goed zijn, maar dan veel persoonlijker! Na het lezen van deze lijst hoef jij je nooit meer druk te maken om een origineel cadeau te bedenken, je hoeft er nu alleen nog maar eentje te kiezen uit deze lijst:

Laat een droom uitkomen

Je hebt mensen die je met niets blijer maakt dan met extreme en uitdagende cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan zelf een vliegtuig besturen, paragliden, skydiven, raften of een nieuwe sport:flyboarden! Dit zijn fantastische cadeaus om te geven aan mensen die zelf al heel wat extreme dingen in hun leven hebben gedaan. Laat jouw budget zo'n cadeau niet toe? Benader dan wat anderen vrienden en geef dit cadeau samen met bijvoorbeeld vier anderen!

Keuzekado tip

Het keuzekado concept is een flexibel en veelzijdig keuzeconcept als kerstpakket. U als besteller ontvangt een giftbox met daarin een giftcard, waarop individuele inloggegevens staan. Eenmaal ingelogd in de webshop, kan men zelf kadootjes kiezen op basis van een puntensysteem. Het keuzekado is daarom een erg leuk kerstpakket om te overhandigen.

Een strippenkaart

Dit is een héél gemakkelijk cadeau en geschikt voor iedereen! Je kunt voor je vriend/vriendin bijvoorbeeld een strippenkaart geven voor een avond uit eten, een keer de afwas doen, boodschappen doen, een massage en noem maar op. Voor vrienden met jonge kinderen is het natuurlijk ook heel leuk om een oppas strippenkaart te maken. Dan maak je een strippenkaart van karton met bijvoorbeeld drie oppasavonden. Schrijf hier dan leuke dingen op als: 'Niet voor 12 uur thuis!' wat dit cadeau helemaal persoonlijk maakt.

Een envelopje

Veel mensen zetten vaak onderaan de uitnodiging een klein envelopje.. Tja dan wordt een persoonlijk cadeau toch nog lastig. Om hier toch een cadeau van te maken wat ze niet snel zullen vergeten, laat je dat envelopje voor wat het is en maak je er zelf iets van. Voor een man is het bijvoorbeeld erg leuk om een groot bierglas te vullen met gele gel. Hier stop je dan (het liefste zo klein mogelijk) geld in. Maak het biertje af met een laagje schuim door er met scheerschuim een mooie kraag op te maken. Bij vrouwen is het ook erg leuk om dit te doen in de vorm van een cocktail. Je vult dan een cocktailglas met een felle kleur gel en kleingeld en maak dit cadeau af met bijvoorbeeld een kersje op de rand van het glas en een parapluutje.

Na het lezen van deze drie ideeën heb je hopelijk weer wat meer inspiratie voor het geven van originele cadeaus.

Terug naar overzicht