Bungalows en campings

Bungalows en campings

Wel op vakantie, maar niet in eigen land? Dat kan! Steeds meer Nederlanders komen er achter hoe mooi ons kikkerlandje is en dat een vakantie in eigen land zo gek nog niet is. Nederland is een land vol cultuur en natuur, voor jong en oud. Er is een groot aanbod van vakantie bungalows en campings die het verblijf super leuk kunnen maken.

De vakantieparken liggen aan de kust, midden in het bos of aan de rand van een stad.

Luxe vakantie bungalow parken

De bungalow parken bestaan in het algemeen over een activiteitenprogramma, een binnen en/of buitenzwembad, sportmogelijkheden en zelfs winkels! Er is dus voor ieder wat wils, en doordat het voor iedere leeftijd leuk is, hoef je je tijdens je vakantie nooit te vervelen! En je hebt genoeg prive in een vakantiebungalow. Enkele voorbeelden van zulke complete vakantie bungalow parken zijn :

  1. Center Parcs
  2. Landal Greenparks
  3. Roompot Vakanties    

Deze bungalow parken hebben prachtige vakantie bungalows en beschikken tot luxe voorzieningen!

Puur natuur op een camping

Als je liever met je tentje wilt bivakkeren kan dat natuurlijk ook! Het is toch genieten om wakker te worden door het gefluit van alle vogels om je heen, de frisse lucht en het pure gevoel! Kamperen op de mooiste plekken in luxe bungalow of safari tenten. Maar aangezien Nederland niet altijd mooi weer garandeert, is het natuurlijk ook een optie om een mooie camping te bezoeken in Spanje, Italië of Frankrijk waar het zonnetje meer schijnt. Waar je ook voor kiest, dichter bij de natuur kan niet!

Terug naar overzicht