Anti verouderingsproducten

Anti veroudering producten

Ouder worden is absoluut niets om je voor te schamen. Het zou juist gevierd moeten worden. Maar het is ook begrijpelijk dat ouder worden soms lastig kan zijn en dat je dat het liefst zo mooi mogelijk doet. Een gezonde levensstijl speelt hier een belangrijke rol in. Wanneer je de juiste voeding eet, voldoende water drinkt, in beweging blijft en zo min mogelijk strest, zal je huid er beter uitzien dan wanneer je deze factoren verwaarloosd. Helaas is enkel een gezonde levensstijl niet voldoende voor een stralende huid. Maar niet getreurd, gelukkig zijn er voldoende anti veroudering producten die hier aan bijdragen. Om je op weg te helpen in de wereld van anti veroudering producten (tip: hgh-antiveroudering.nl met anti aging informatie voor HGH) hebben we een aantal handige tips voor je!

Antioxidant en SPF 50

Ondanks dat de zon vaak onze beste vriend is tijdens de zomer, is deze absoluut niet de beste vriend van jouw huid. Blootstelling aan UV-licht is namelijk de grootste reden van huidveroudering. Maar liefst 90% van de tekenen zijn hier aan te wijten. Je kan je huid tegen UV beschermen met een serum voorzien van antioxidant en SPF 50. Anders kan je ook elke dag je gezicht en nek insmeren met zonnebrand. Absoluut geen overbodige luxe!

Make up verwijderen voor het slapen

Ondanks dat we weten dat met make up op gaan slapen not done is, doen we het allemaal wel eens. Wanneer jij ligt te slapen, worden er namelijk milieuverontreinigende stoffen gevormd in de make up op de huid. Dit bevorderd vrije radicalen. Door deze radicalen wordt collageen en elastine wat in de huidcellen zit afgebroken. Maak je gezicht daarom eerst grondig schoon en smeer het vervolgens in met anti verouderingsserum voordat je het bed induikt. Je kan alleen het serum gebruiken, maar je kan deze ook vóór het smeren van je nachtcrème aanbrengen.

Wekelijkste gezichtsbehandeling voor anti veroudering

Er zijn een aantal anti veroudering producten die je dagelijks gebruikt. Denk aan serum, gezichtsreiniger of dag- en nachtcrème. Naast deze producten is het ook belangrijker dat je jezelf elke week trakteert op een gezichtsbehandeling. Hiervoor is een wekelijks bezoek aan de schoonheidsspecialist absoluut geen must. Je kan deze gezichtsbehandeling namelijk makkelijk zelf maken en uitvoeren. Zorg ervoor dat je anti verouderingsproducten op gerichte plekken op je gezicht aanbrengt. De T-zone kan andere producten nodig hebben dan de rest van het gezicht. Dit zorgt voor snellere celvernieuwing, verhoogde opname van voedingsstoffen en zuurstof in de huidcellen plus het stimuleert de productie van collageen.

Terug naar overzicht